offerteaanvraag
 

De beste zeilen, het beste advies en een ongekende service.

Het ontwikkelen van toer zeilen is een grote uitdaging die vraagt om het uiterste in ontwerp. Toer zeilen moeten sterk, betrouwbaar en makkelijk te onderhouden zijn. Ze moeten werken in alle mogelijke condities met minimale inspanning. De zeilen moeten u in staat stellen om de controle van de helling en de roerdruk in eigen hand te houden. En uiteraard moeten de zeilen u in staat stellen om uw boot gemakkelijk te laten varen, zodat u alle vrijheid heeft om van onze prachtige sport te genieten.

Om dit te bereiken, ontwerpt en maakt Quantum de best mogelijke zeilen met ieder detail van het ontwerp en de constructie uitgevoerd naar de hoogste standaarden. Meer dan duizend pagina's in Quantum's constructiestandaarden verzekeren consistentie en kwaliteit in ieder aspect van het vervaardigen van een zeil, zodat u verzekerd kunt zijn van een ongeëvenaarde zeil performance.

Minstens zo belangrijk is het hoge niveau van kennis en ondersteuning door het professionele team van Quantum. Uiteindelijk geven wij de toer zeiler iets wat geen enkele andere zeilmaker doet: Dezelfde aandacht, technologie, ontwikkelingsexpertise en service die de meeste zeilmakers alleen aan hun wedstrijdklanten geven. Wij noemen het de Quantum Experience® en het houdt het volgende in:

> Vakkundig advies

Om u te helpen bij de keuze van materiaal, hardware, maatvoering, etc.

> Uitvoerige meting aan boord

Om zeker te zijn van het perfect passende en unieke zeil. 

> Samenwerking

Uw betrokkenheid bij het proces, zodat u weet wat u krijgt en waarom. 

> Zeilinstallatie en instructie

Om net dat laatste beetje uit het nieuwe zeil te halen.

> Garantie

Het beste in de markt, gesteund door zeil- en service experts over heel de wereld. 

> Lange termijn service

Professionele, gecertificeerde technici bij verschillende locaties in Nederland(en meer dan 50 locaties wereldwijd) kunnen wij u helpen met het onderhoud van uw zeilen en het meeste uit uw investering te halen.  

Het nieuwe seizoen begint nu!

Alweer een zeiljaar voorbij. Nu is het moment om met de voorbereiding voor volgend seizoen te beginnen. Dit zijn onze tips om er zeker van te zijn dat uw zeilen en overige zaken klaar zijn voor dat eerste mooie zeilweekend in het voorjaar.

Quantum Sails Nederland

Quantum Sails Nederland

IJmeerdijk 16

1361 AA Almere

036-5369459

 
International