offerteaanvraag
 

Productwijzers

Geweven Polyester

In deze productwijzer leggen wij u uit hoe u een goed geweven polyester kunt herkennen en waarom het zo belangrijk is om een vormvaste doeksoort te kiezen.

 

Tri Radial Productwijzer

In deze productwijzer wordt onze range tri radiale aandewindse zeilen uitgelegd en toegelicht. Aan de hand van deze gids kunt u een idee krijgen van welke doeksoort het beste bij uw gebruik past.

 

Voordewindse zeilen

Het aanbod aan voordewindse zeilen is erg groot en kan soms verwarrend zijn. Welk zeil past nu precies bij de hoeken die u wilt varen? In deze brochure staat het allemaal uitgelegd. 

 

Fusion M Cruising Productwijzer

In deze productwijzer staat onze brede range aan cruising membanes beschreven. Aan de hand van deze gids kunt u bepalen welke vezel het beste bij uw boottype en gebruik past.  

 

Fusion M Racing Productwijzer

In deze productwijzer kunt u de verschillen in onze brede range in racing membanes bekijken. Aan de hand van deze gids heeft u een goede indicatie welke vezel en productserie het beste bij uw zeilprogramma past. 

 

Het nieuwe seizoen begint nu!

Alweer een zeiljaar voorbij. Nu is het moment om met de voorbereiding voor volgend seizoen te beginnen. Dit zijn onze tips om er zeker van te zijn dat uw zeilen en overige zaken klaar zijn voor dat eerste mooie zeilweekend in het voorjaar.

Quantum Sails Nederland

Quantum Sails Nederland

IJmeerdijk 16

1361 AA Almere

036-5369459

 
International