offerteaanvraag
 

Quantum Sails

Bij Quantum zijn wij verbonden met alle zeilers via onze passie voor de sport en ons geloof dat iedere uitdaging trotseren oneindig lonend is. Voor ons houdt dat in dat wij geen uitdaging uit de weg gaan, zeker niet als dat is wat nodig is om onze klanten en de branche verder te brengen naar nieuwe, betere plaatsen. Wij zien uw uitdaging als de onze, als bedrijf en als individu.

Sinds 1996 zijn wij gefocust op het aanbieden van de best presterende zeilen in de branche. Nu dagen wij onszelf uit om hiernaast een hogere standaard in service, opleiding, klantomgang
en mentorschap te leveren dan u gewend bent in onze branche. Dit is hoe wij zeilers van alle
niveau’s helpen hun passie te beleven en aspiraties te realiseren.

Quantum heeft de kunst van het zeil maken naar een hoger niveau gebracht met het ontwikkelen van de meest efficiënte en snelst mogelijke zeilvormen. Ons gepatenteerde iQ Technology® systeem is ontwikkeld door experts met meer dan 20 jaar expertise in zowel zeilen als engineering. Het iQ Technology® programma wordt gebruikt door onze ervaren ontwerpers voor virtuele testen en analyses van aerodynamische performance en om de ideale structuur voor ieder zeil te bepalen. Door de integratie van state-of-the-art zeilontwerpen
én productiemethoden met verificatie op het water zijn Quantum Sails geperfectioneerd
om zeilers van alle niveau’s een uitmuntende performance, continuïteit en herhaalbaarheid te
bieden.

 

iQ Technology

Andere zeilmakers zijn afhankelijk van standaard, voor iedereen toegankelijke, software. Quantums iQ Technologie is onze eigen ontwikkeling, waarin 20 jaar arbeid en ervaring van mensen verwerkt zit die succesvol waren in het zeilen en zeilmaken. iQ technologie kan het best omschreven worden als een geintegreerd en systematisch proces, die het ontstaan van een zeil van ontwerp en fabricage tot aan gebruik voorspelt. iQ Technologie staat voor superieure performance, precisie en consistentie.

>iQ-Technologie

Filosofie

Er is maar één goede beoordelaar van een geweldige zeilmaker: De Klant

Bij Quantum is onze missie simpel. Wij willen onze klanten ten volste van het zeilen laten genieten. We begrijpen dat er geen verkeerde manier is om van het zeilen te genieten, en daardoor moedigen wij iedere zeiler aan om zijn of haar ideaalbeeld voor te stellen. In ruil hiervoor streven wij om uniek gecustomiseerde oplossingen te creëren om deze doelen te bereiken. Onze investering in technologie is gedreven door onze ambitie om een betere zeilervaring te creëren voor iedere klant, en het resultaat hiervan is de consistensie van het product.

Wij zijn in staat om onze geweldige resultaten opnieuw te produceren doordat onze zeilen vormvaster zijn dan ieder ander zeil. Dit duurzaamheidsresultaat resulteert in winst op de wedstrijdbaan en efficiëntie voor de cruise tocht. 

Customisatie

Het juiste zeil voor een specifieke applicatie voor een gegeven boot is uniek. Er zijn geen knip- en plak oplossingen. Zeilen zullen nooit een commodity worden. De gehele mix van wensen en het creatie proces van een zeil bevat zoveel variabelen dat dit altijd een mate van customisatie bevat. Quantum specialiseert zich in unieke engineering oplossingen. Elk zeil dat wij maken is op maat gemaakt voor de eisen van de toepassing en de wensen van de klant.  

Competitie

Quantum Sail Design Group is gecommiteerd aan competitie. Onze zeilen hebben met succes deelgenomen aan de meest competitieve wedstrijden in de sport. Een continue deelname aan deze evenementen is essentieel voor de ontwikkeling van een superieur product, en het stelt ons on staat om nieuwe technieken en materialen te testen in situaties die anders niet beschikbaar of betaalbaar zouden zijn. 

Technologie

Ondanks dat we trouw blijven aan onze roots als ambachtslieden, is Quantum Sail Design Group opgericht op een gelijkwaardige commitment naar technologie. Betere middelen en preciesere technieken zijn essentieel in het creëren van de beste zeilen in de wereld. De zeilmakers van Quantum Sail Design Group hebben onderdeel uitgemaakt van de ontwikkeling van vrijwel iedere grote ontwikkeling in de branche in de laatste twintig jaar, waaronder grote ontwikkelingen als drie-demensionale ontwerpsoftware, lasersnij technieken, finite element modelling, wind tunnel testen, en materiaal ontwikkeling (Cuben Fiber, PBO, Pentex, FUSION) en de meest gedetailleerde ontwikkelingen als het meest elegante latspansysteem. Quantum Sail Design Group is bij al deze ontwikkelingen op de voorgrond aanwezig geweest. De Groep heeft sterke relaties met de industriële en academische partners in de wereld om te blijven doorontwikkelen. Het ultieme product van deze inspanningen is het door Quantum gepatenteerrde Fusion M proces voor het produceren van membraan zeilen. Fusion M is technisch gezien de meest geavanceerde productie benadering in de industrie, en het resulteert in de meest briljante zeilen in de wereld. 

Het nieuwe seizoen begint nu!

Alweer een zeiljaar voorbij. Nu is het moment om met de voorbereiding voor volgend seizoen te beginnen. Dit zijn onze tips om er zeker van te zijn dat uw zeilen en overige zaken klaar zijn voor dat eerste mooie zeilweekend in het voorjaar.

Quantum Sails Nederland

Quantum Sails Nederland

IJmeerdijk 16

1361 AA Almere

036-5369459

 
International