offerteaanvraag
 

Quantum Sails Nederland

Quantum Sails Nederland

Vanuit Marina Muiderzand is Quantum Midden het adres voor de verkoop, service en reparaties aan Quantum zeilen. Met een canvasafdeling en tuigwerkzaamheden kan een totaalpakket vanuit het midden van het land aan de zeiler worden aangeboden.  Een team van drie man werkt op een vloeroppervlak van 300 m2. Ruime parkeergelegenheid direct voor de deur en goed bereikbaar vanaf de A6.

“In de zeilmakerij kunnen we de meest uiteenlopende reparaties en aanpassingen verzorgen voor alle zeilers en zeilboten. Optimist, beachcat, 60 ft monohull of 50 ft catamaran alles komt voorbij bij ons in de zeilmakerij. Verder leveren we een uitgebreid pakket aan canvaswerk en tuigen we ook schepen.  Een uitgebreid machinepark, de beste materialen en goed gereedschap zorgen voor een kwalitatief eindproduct voor zowel de toer- als wedstrijdzeiler. “ Aldus Jelmer Bouw, eigenaar Quantum Midden Nederland

Contactadres voor deze vestiging is:

 IJmeerdijk 16, 1361 AA Almere (Marina Muiderzand)

Openingstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Contactpersoon voor deze vestiging is:

Jelmer Bouw

Tel: +31 (0)36 536 94 59 

E-mail: jbouw@quantumsails.com

 

 

Het nieuwe seizoen begint nu!

Alweer een zeiljaar voorbij. Nu is het moment om met de voorbereiding voor volgend seizoen te beginnen. Dit zijn onze tips om er zeker van te zijn dat uw zeilen en overige zaken klaar zijn voor dat eerste mooie zeilweekend in het voorjaar.

Quantum Sails Nederland

Quantum Sails Nederland

IJmeerdijk 16

1361 AA Almere

036-5369459

 
International