offerteaanvraag
 

Waarom Service?

Voor een goede prestatie en lange levensduur is het belangrijk dat uw zeilen regelmatig nagekeken worden. Door ze jaarlijks te laten controleren worden potentiële schades of problemen in een vroeg stadium geconstateerd, zodat deze worden verholpen voordat het problemen worden tijdens het zeilseizoen.

Om het meeste comfort en snelheid uit uw schip te halen is het belangrijk dat uw zeilen de juiste vorm hebben. Door gebruik wordt de vorm van het zeil slechter, waardoor zeilcomfort en de boot prestaties afnemen. Regelmatige service zorgt ervoor dat vormverlies vroegtijdig wordt herkend en verholpen (recut), waardoor de levensduur van uw zeilen wordt verlengd.

Quantum Sails verzorgt alle vormen van zeilonderhoud om ervoor te zorgen dat u ieder jaar het beste uit uw zeilen kunt halen. Onze service experts hebben jarenlange ervaring met alle toegepaste materialen, en delen dezelfde liefde voor de sport als u. Daardoor zijn wij in staat  uw problemen te verhelpen met duurzame oplossingen die werken.

Om de kwaliteit van onze services te kunnen garanderen beschikken onze locaties over moderne machines en werken wij enkel met de best mogelijke materialen. Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is "Maar waar zit de reparatie dan?". Het is ons streven om iedere reparatie of aanpassing zo onzichtbaar mogelijk uit te voeren, zodat het lijkt alsof het zeil nooit gerepareerd is.

 

> Reparaties

Wij verzorgen reparaties aan alle soorten jachtzeilen en klein canvas. Van een kleine schavielplek tot een dwars doormidden gescheurde spinnaker, wij herstellen het.

Lees meer...

 

> Aanpassingen

Bent u overgestapt van leuvers naar een rolsysteem voor uw voorzeil, of wilt u toch dat extra rif of nieuw voorlijkbeslag om het zeilen net iets makkelijker te maken? Wij passen uw zeil aan alsof het vanaf dag één zo uitgevoerd is geweest.

Lees meer...

 

> Recuts

Onze Precision Recuts kunnen de zeilvorm van oudere zeilen terugbrengen tot ongeveer 90% van de ontworpen vorm. Onze Recut technieken kunnen toegepast worden voor zowel Dacron® en Membraan zeilen. Het resultaat is een zeil waarmee hoger, sneller en makkelijker gevaren kan worden.

Lees meer...

 

> Reinigen

Begint uw eens zo prachtig witte zeil vieze plekken te vertonen, of vaart u veel op zout water? Het reinigen van uw zeilen zorgt voor een frisse look, zeker in combinatie met een Quantum zeilcheck.

Lees meer...

 

Het nieuwe seizoen begint nu!

Alweer een zeiljaar voorbij. Nu is het moment om met de voorbereiding voor volgend seizoen te beginnen. Dit zijn onze tips om er zeker van te zijn dat uw zeilen en overige zaken klaar zijn voor dat eerste mooie zeilweekend in het voorjaar.

Quantum Sails Nederland

Quantum Sails Nederland

IJmeerdijk 16

1361 AA Almere

036-5369459

 
International